Weekend heeft een afwijkend reglement.

Toelichting opgave reglement Veenendaalse Oldtimer Club

Zaterdagavondrit:
Deze ritten zijn gratis en u hoeft zich niet op te geven.

Evenementen:
Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van onze club. Om deze goed te kunnen organiseren is het noodzakelijk dat u zich op tijd opgeeft.
Let daarom op de uiterste inschrijfdatum.
Te laat opgegeven of te laat betaald:
U komt op de reservelijst.
Als iemand van de deelnemerslijst zich afmeldt, kan de eerste van de reservelijst deelnemen aan het evenement.
Alleen meerijden:
Staat u op de reservelijst en u wilt graag mee, dan heeft u de mogelijkheid om alleen de rit mee te rijden, u krijgt dan alleen de routebeschrijving.
U bent uitgesloten van rallyschild, maaltijd en andere extra’s.

Leden die niet op de reservelijst staan en toch willen meerijden, krijgen enkel een routebeschrijving, indien voorradig.

Geen lid VOC:
U mag 1 maal per jaar met de zaterdagavondrit mee en 1 maal per jaar met een evenement, uitgezonderd het weekend.
U betaalt de evenementkosten plus € 10,- extra per equipe.
Hierna kunt u beslissen of u lid wordt van onze club.
Indien u besluit lid te worden, volgt restitutie van de € 10,-.

Weekenden: opgave reglement bij aankondiging weekend.

Heeft u problemen bij opgave via de website, neem dan contact op met de webmaster.
Vragen over het evenement kunt u stellen aan diegene die het evenement organiseert.

november 2010 Het bestuur.