08/05/2020 - 10/05/2020

McDonald's Ochten

Weekend West-Brabant

Beste VOC-leden,

Hierbij nodigen wij u uit deel te nemen aan een weekend naar West-Brabant en een stukje Zuid-Holland met de Veenendaalse Oldtimer Club.
Het weekend is gepland op 8, 9 en 10 mei 2020 en is bedoeld voor leden van de VOC.

Het programma ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):
Vrijdag 8 mei: vertrek vanaf McDonald’s Ochten richting Tilburg, waar we een koffiestop hebben bij een bedrijf met niet alledaagse dieren. Daarna rijden we verder voor de lunch en gaan we in de middag naar Landgoed Het Broeck, met rijtuigmuseum en beeldentuin in Raamsdonk. Hiervandaan gaan we richting het hotel in Zevenbergen voor diner en overnachting.

Zaterdag 9 mei: in de morgen bezoeken we de Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch. Hier drinken we koffie en krijgen we een rondleiding, met uitleg over het ontstaan en de bouw van deze Basiliek. Hierna vertrekken we naar Zuid-Beveland waar we lunchen en dan met de pont oversteken naar het eiland Tiengemeten, waar we het Rien Poortvliet- en Landbouwmuseum bezoeken. Einde middag gaan we met de pont terug en rijden we naar ons hotel voor diner en overnachting.

Zondag 10 mei rijden we na het ontbijt via een uitgezette route, met tussenstop, richting Ochten.

De kosten voor dit weekend zijn:
€ 375,– voor 2 personen in een 2-persoons kamer
€ 240,– voor 1 persoon in een 1-persoons kamer

Dit is inclusief: 2 x overnachting in het hotel met ontbijt en diner, 2 x lunch en koffie en thee onderweg. Entree alle locaties die we bezoeken, routeboek en rallyschild.

Sluitingsdatum voor opgave voor dit weekendevenement is vrijdag 20 december 2019, 24.00 uur. Opgave voor deelname aan dit evenement doet u via het aanmeldingsformulier op de website van onze vereniging.

Wij vragen u bij opgave een aanbetaling van € 100,– over te maken op rekeningnummer NL13INGB0006292370 t.n.v. Veenendaalse Oldtimer Club, met vermelding van uw lidnummer en ’weekend 2020’. Na ontvangst van de aanbetaling bent u definitief ingeschreven.

Tip: zorg zelf voor een annuleringsverzekering.

Voor verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen met de organisatie,

Jan en Bep van Roekel.
06-42075522 of per mail info@autoroekel.nl

Vriendelijke groet,
Bestuur Veenendaalse Oldtimer Club

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.