Voorjaarsrit Hollands Midden Route

20/04/2019

Autogrill De Meern

Categorie├źn

Dit evenement wordt georganiseerd door Ries en Lida Kemp.
De start is bij Autogrill De Meern Meerndijk 59, in De Meern, Utrecht (welbekend als AC restaurant van eerdere voorjaarsritten).
We gaan via een mooie route naar City Box Van der Griend in Lopik waar we koffie krijgen, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf. Vandaar vervolgen we de route naar de lunchlocatie in Papekop.

Hieronder de start gegevens.
Vertrektijd voor degene die niet rechtstreeks naar De Meern gaan:
9.00 uur vanaf parkeerplaats Restaurant Schimmel, Stationsweg Oost 243, Woudenberg.
Bent u daar niet om 9.00 uur dan gaan wij ervan uit dat u rechtstreeks naar De Meern rijdt.
Via een uitgezette route rijden we dan gezamenlijk naar het startpunt bij De Meern.

10.00 uur aankomst De Meern voor iedereen
10.15 uur uitleg en vertrek eerste route
Bezoek met koffie/thee bij City Box
Route naar lunchlocatie in Papekop

Na de lunch rijden we via de route naar het startpunt in De Meern, tevens ons eindpunt voor deze dag. Vanaf hier kan iedereen zijn eigen route naar huis rijden of de uitgezette route binnendoor nemen.

Kosten:
incl. rallybordje, koffie/thee, bezoek en rondleiding City Box, en lunch
Bestuurder 16,50
Passagier 14,00
Kinderen tot 16 jr. 10,00

Betalen doet u op IBAN-nummer NL13INGB0006292370 ten name van Veenendaalse Oldtimer Club
Graag uw lidnummer en Voorjaarsrit vermelden.
Als uw aanmelding en betaling binnen zijn bent u ingeschreven.

Om op tijd het aantal deelnemers aan de locaties door te kunnen geven is de
Sluitingsdatum van de inschrijving op vrijdag 12 april om 24.00 uur.

Heeft u vragen over deelname aan deze rit dan kunt u contact opnemen met Jan en Bep van Roekel, per mail of telefoon: info@autoroekel.nl 06-42075522 of 06-21827150

Tot ziens bij de Voorjaarsrit.

Namens Ries en Lida Kemp,
Yvonne van Leeuwen
Secretaris Veenendaalse Oldtimer Club

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.