Kaart niet beschikbaar

Hele dag

Categorieën Geen Categorieën

Beste VOC-leden,
Hierbij nodigen wij u uit deel te nemen aan een weekend naar Drenthe met de Veenendaalse Oldtimer Club. Het weekend is gepland op 17, 18 en 19 mei 2019 en is bedoeld voor leden van de Veenendaalse Oldtimer Club.

Het programma voor dit weekend ziet er als volgt uit (onder voorbehoud):

Vrijdag 17 mei: vertrek vanaf Ede richting Harfsen voor een koffiestop en bezoek aan de spreukentuin. Daarna rijden we door naar Olst, waar we lunchen op kasteel “De Haere” en een rondleiding krijgen in de bunkers van de IJssellinie. Daar vandaan rijden we naar Hoogeveen voor diner en overnachting.
Zaterdag 18 mei rijden we naar Veenhuizen, waar we een bezoek brengen aan het Gevangenismuseum met een rondrit in de Boevenbus. Daar gebruiken we ook de lunch.
’s Middags rijden we door het Drentse landschap naar het bezoekerscentrum en de schaapskooi van het Dwingelderveld. Eind van de middag weer naar Hoogeveen voor diner en overnachting.
Zondag 19 mei: na het ontbijt rijden we via een uitgezette route, met tussenstop, richting Ede.

De kosten voor dit weekend zijn:   € 362,00 voor 2 personen in een 2-persoons kamer.
                                                    € 250,00 voor 1 persoon in een 1-persoons kamer.

Dit is inclusief:
2 x overnachting in het hotel met luxe ontbijtbuffet en 3-gangen diner,
2 x lunch en koffie en thee onderweg,
Entree alle locaties die we bezoeken, routeboek en rallyschild.

Sluitingsdatum voor opgave voor dit evenement is vrijdag 28 december om 23:00 uur.
Opgave voor deelname aan dit evenement doet u via het aanmeldingsformulier op de website van onze vereniging.

Wij vragen u bij opgave een aanbetaling van € 100,00 over te maken op rekeningnummer NL13INGB0006292370 t.n.v. Veenendaalse Oldtimer Club, met vermelding van uw lidnummer en “Weekend 2019”
Na ontvangst van de aanbetaling bent u definitief ingeschreven.

Tip: Zorg zelf eventueel voor een annuleringsverzekering.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Meeuwis en Minny Bouw, 0318 419551
Of per mail: m.bouw@chello.nl

Vriendelijke groet
Bestuur Veenendaalse Oldtimer Club

Soort ticket Prijs Plaatsen
u boekt een eenpersoonskamer
€ 250,00 voor 1 persoon in een 1-persoons kamer.
U boekt een tweepersoonskamer
€ 362,00 voor 2 personen in een 2-persoons kamer.

Je moet je aanmelden of registreren om te kunnen reserveren.