20/06/2020

Oldtimer Festival Veenendaal

Beste VOC-leden,

Op zaterdag 20 juni 2020 wordt voor de 4e keer het Oldtimer Festival Veenendaal *) gehouden.

Met de organisatie is afgesproken, dat wij dit jaar als club gaan deelnemen aan het festival.

Belangrijk!, de organisatie wil graag weten met welk voertuig u komt. Graag het merk en type + kenteken vermelden bij opmerkingen.

Spoedige inschrijving is echter nodig, i.v.m. het aantal plekken dat aan ons beschikbaar is gesteld, vandaar dat wij u nu al dit bericht sturen.

We willen als VOC het oldtimergebeuren voor onze leden afsluiten met een barbecue, welke zal plaatsvinden bij het clubgebouw van de MAC.

De inschrijving gaat via onze website, waarbij u diverse opties kunt aanvinken:

– u neemt deel aan het evenement incl. de rit – kosten € 20,00 per auto

– u komt alleen ’s middags als bezoeker naar het evenement (gratis)

– u neemt na afloop van het festival deel aan de barbecue – kosten € 15,00 per persoon

Het eindbedrag kunt u overmaken aan IBAN-nummer NL13INGB0006292370 t.n.v. Veenendaalse Oldtimer Club, met vermelding van uw lidnummer en ”Oldtimer Festival Veenendaal”. Na ontvangst van het bedrag bent u ingeschreven.

Wij willen u vragen om uiterlijk vrijdag 7 februari 2020 24.00 uur in te schrijven, zodat wij het aantal VOC-deelnemers kunnen doorgeven aan de organisatie.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Veenendaalse Oldtimer Club

*)   In de ochtend zijn er diverse ritten, in de middag is op het evenemententerrein het gratis festival

voor alle voertuigen van 25 jaar of ouder. Eten, drinken, markt, kindervermaak, gezelligheid!

Locatie: Groeneveldselaan, 3903 AZ  Veenendaal

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.