05/10/2019

Imparts

Herfstrit met na afloop stamppottenbuffet op zaterdag 5 oktober 2019

Beste VOC-leden,

Op zaterdag 5 oktober 2019 vindt alweer het laatste dagevenement van onze club plaats: de Herfstrit.
Mario de Beus heeft voor ons een leuk en gevarieerd programma samengesteld.

Tussen 11.30 – 12.15 uur worden wij verwacht bij sponsor IMPARTS, aan de Bonnetstraat 33 in Ede.

Om 12.15 uur hebben we daar een kleine lunch!

Om ongeveer 13.00 uur gaan we starten met een rit door diverse Betuwse dorpen.
Om 14.00 uur kunnen de heren een bezoek brengen aan Porsche Centrum Heteren.
Uiteraard zijn de dames ook welkom, maar omdat het vermoeden bestaat dat zij ook weleens iets anders willen zien dan auto’s heeft Mario speciaal voor hen een bedrijf kunnen strikken aan de andere kant van de weg, om rond te snuffelen en iets te gebruiken: Troedoor in Heteren.

Om ongeveer 15.30 uur vertrekken we uit Heteren.
Tijdens de terugrit worden we voor € 2,30 overgevaren door het Lexkesveer.

I.v.m. de spreiding bij het overvaren met de pont verwachten we dat de laatste deelnemers om 17.30 uur aankomen bij het MAC-clubhuis (Groeneveldselaan 7 in Veenendaal).

De prijs voor deelname overdag
bedraagt (incl. rallybordje):

Bestuurder: € 8,00
Passagier: € 5,50
Kinderen tot 12 jaar: € 2,50
Stamppotten buffet: € 10,00
Stamppotten buffet kinderen: € 5,00

Opgeven en betaling:
Betalen doet u op IBAN-nummer: NL13INGB0006292370 ten name van Veenendaalse Oldtimer Club.
Graag uw lidnummer en Herfstrit vermelden.
Als uw aanmelding en betaling binnen zijn bent u ingeschreven.

I.v.m. te maken afspraken bij de te bezoeken locaties en t.b.v. het buffet sluit de inschrijf- en betalingstermijn op vrijdag 27 september 2019 om 24.00 uur. Daarna is inschrijven helaas niet meer mogelijk.
Wees dus op tijd met inschrijven en betalen als u erbij wilt zijn, u heeft daarvoor slechts 2 weken!

Namens Mario de Beus
tot ziens op 5 oktober bij de Herfstrit!

*) Let op: na het verzenden van uw aanmelding ontvangt u een mail ter bevestiging. Daarin staat hoe u
zich heeft opgegeven (naam evenement, bestuurder, passagier(s), buffet en het totaalbedrag).

Voor vragen over deze dag kunt u terecht bij Mario de Beus, 0318524867.
Voor problemen bij het inschrijven: neem even contact op met Jan van Roekel, 06-21827150
(uw webmaster heeft namelijk even vakantie…..)

Dit evenement is volgeboekt.